Despre noi

SRL «ATTRIBUTUM»

e specializată în producția de decorații și insigne, servind cu mândrie clienții noștri de peste 20 de ani. Expertiza noastră constă în realizarea insignelor personalizate, pentru persoane individuale și organizații din sectorul public și privat. Ne dedicăm producției de suveniruri, ecusoane, medalii, premii sportive și aniversare de cea mai înaltă calitate, realizate manual din alamă, metal sau aliaj de aluminiu.

Colaborarea cu noi este cheia succesului: deținem tehnologii moderne de ștanțare, care reprezintă cea mai populară și fiabilă metodă de fabricare a insigne și medalii. Aceasta ne permite să creăm modele atât simple cât și elaborate, care includ elemente mici, fine, în 3D, cu multiple culori și finisaje speciale. Pe măsură ce volumul comenzilor crește, prețurile devin și mai atractive. Oferim clienților noștri o gamă largă de opțiuni pentru crearea de insigne, medalii și jetoane unice.

Fiecare comandă, fie ea mică sau mare, este executată cu cea mai mare atenție la detalii, garantând cel mai înalt nivel de calitate pe durata intregului proces de producere.

Placări ai suprafeței metalice: auriu, crom, cupru, bronz.
Finisaje: lucios, mat, antichizat.   
Culori disponibile: paleta Pantone.
Materiale: Alamă, tombac, cupru, aluminiu, inox.
Sisteme de prindere: Pin (ac și fluturaș), ac de prindere orizontal, magnet

© 2002 – 2024 Attributum SRL  joomlaweb.space. Designed by Univesal Web Solution