Despre noi

SRL «ATTRIBUTUM» este angajată în fabricarea decorațiilor pentru departamente de ordine publică și privată, în producerea de suveniruri, insigne metalice, medalii de aniversare și premiere, jetoane, plachete inscriptionale, ecusoane din aliaje de alamă/aluminiu.

Avantajele colaborarii cu compania noastra: Insignele pin ștanțare sunt ideale pentru tiraje de minimum 200 buc, pentru modele simple dar si pentru variante foarte complexe, pretențioase, cu elemente mici, fine, 3D, multe culori si finisaje speciale. Odată cu creșterea cantității prețul scade semnificativ deoarece metoda este productiva. Termenul de realizare este de peste 30 zile calendaristice, dar rezultatul merita așteptat. O metodă ideală pentru comenzi de 500 - 1000 buc. sau tiraje mult mai mari. Așadar, punem la dispoziția clienților noștri diverse combinații pentru a fabrica insignele, medaliile si jetoanelor personalizate.

Tipuri de personalizare (placare) metalică a suprafeței: Auriu, Crom, Cupru, Bronz, Negru.
Finisaje: lucios, mat, antichizat, sablat.   
Culori disponibile: Pantone.
Materiale din care se realizează produsele: CuZn37 ( Л63) , sau diverse tipuri de aliaje de zinc (Tombac).
Tipuri de închizători: Ac perpendicular (Fluture), ac de prindere orizontal, magneți.

Cu o istorie de peste 20 de ani, SRL «ATTRIBUTUM» este cel mai important producător de insigne si medalii din Republica Moldova.
Setăm și dezvoltăm împreună cu clienții noștri afaceri inovatoare și bine structurate la noi acasă, făcând Moldova să prospere.